Liepos 8 d., penktadienį jau septintą kartą susitiksime automobilių kultūros festivalyje „Chill‘n‘Grill“. Kad kelionė iki festivalio būtų paprastesnė, parengėme tau trumpą dalykų, ką privalai žinoti atvažiuodamas, sąrašą. Skaityk, dėkis į galvą ir susitiksime Dauguose, Alytaus rajone.

1 . Liepos 8 d., penktadienį, parodos (show-off) dalyviai į show–off zoną įleidžiami nuo 12 val. Žiūrovams festivalio durys atsidaro nuo 15 val. Festivalio vartai liepos 8–9 dienomis atidaryti iki 24.00 val. (vidurnakčio).

2. Liepos 8 d., penktadienį, parodos (show-off) dalyviai į show–off zoną leidžiami iki 22 val. Atvažiavusių vėliau parodos dalyvių automobiliai į show–off zoną bus įleidžiami liepos 9 d. ryte.

3. Nepilnamečiai į festivalio teritoriją įleidžiami tik su 21 metų ar vyresnio asmens pasirašytu atsakomybės aktu. Akto prašykite įvažiuodami į festivalio teritoriją.

4. Norėdami pretenduoti į nominacijas, festivalio prizus, parodos (show-off) dalyviai privalo savo automobilius pasistatyti show-off zonoje iki liepos 9 d., 11 valandos.

5. Parodos (show-off) dalyvio mokestis – 20 eurų. Kiekvienas parodos dalyvis atvažiavęs į festivalį gaus dalyvio paketą, kuriame – partnerių dovanos, šių metų festivalio marškinėliai, lipdukai.

6. Bilietai į „Chill‘n‘Grill“ renginio vietoje brangsta ir kainuos 30 eurų. Bilietus galima pirkti ir internetu iš Bilietupasaulis.lt. Iki renginio bilietas į festivalį kainuoja 20 eurų.

7. Žiūrovai, atvykę į festivalį 4-5 sėdimas vietas turinčiu automobiliu, kurio ekipaže 1-2 žmonės, turės sumokėti 2 eurų ekologinį mokestį.

8. Kiekvienas, įeidamas į festivalio teritoriją, gaus festivalio apyrankę. Apyrankė suteikia leidimą išeiti iš festivalio teritorijos ir į ją grįžti, tačiau apyrankę privaloma dėvėti visą laiką būnant festivalyje.

9. Į renginį draudžiama įsivežti stipriuosius gėrimus, stiklo tarą. Kiekvienas bilietą įsigijęs „Chill‘n‘Grill“ lankytojas į teritoriją vieną kartą gali įsinešti ne daugiau nei 2 litrus lengvųjų alkoholinių gėrimų (alus/sidras). Neleistina tara, per didelis alkoholio kiekis bus konfiskuoti apsaugos darbuotojų.

10. Festivalyje netrūks vietų, kur galėsite įsigyti maisto. Didžiojoje festivalio teritorijos dalyje atsiskaityti už prekes ir paslaugas bus galima grynaisiais, tačiau kai kur bus galima susimokėti ir banko kortele.

11. Festivalio teritorijoje maistą galima kepti tik kepsninėse ir šašlykinėse, turinčiose apsaugą nuo žarijų ir pelenų patekimo ant žolės. Kurti laužus, daryti laužavietės griežtai draudžiama.

12. Festivalyje veiks „Grill Corner“, kur numatytomis valandomis liepos 8-9 dienomis bus galima išsikepti maisto viešose kepsninėse. Kuriomis valandomis veiks „Grill Corner“, informaciją rasi www.chillngrill.lt

13. Kiekvienas festivalio dalyvis ir žiūrovas privalo susirinkti savo šiukšles ir palikti jas tam skirtose vietose.

14. Festivalio metu Didžiulio ežere maudytis galima tik tuo metu, kai paplūdimyje budi gelbėtojai. Gelbėtojų budėjimo tvarkaraštį prie pagrindinio festivalio paplūdimio.